Varujte svoje zdravje! Varujte svoje življenje!

NAROČITE SE ŠE DANES:     041 606 077    02/228 27 74

 

 amsatlj@gmail.com

Naziv vsebine

Pekoča zgaga, želodčni refluks
Osnovne informacije o hemeroidih- kaj so, kaj narediti če jih imamo..
Pet navad za srce in za črevesje
Kaj je to karpalni kanal? Zakaj do njega pride? Kako zdraviti? Kako si lahko pomagamo sami?

 

Delovanje sistema Amsat

 

Osnovni princip delovanja sistema Amsat je v določanju električne prevodnosti biološko aktivnih predelov na telesu, ki prenašajo informacije o stanju organov in sistemov, ki so medsebojno povezani. Proces določanja je sestavljen iz šestih biološko aktivnih področij na telesu in traja do 5 minut. Električni test signal, ki deluje na človeški organizem med trajanjem procesa diagnostike, je zdravju ljudi popolnoma neškodljiv. S pomočjo računalniške grafike se vsa odstopanja od normalnega stanja prikažejo na modelu. Režim "poziv-odgovor" v programu omogoča verificiranje rezultatov analize s pomočjo ekspertnega sistema.

 

Kratka informacija o regulativni diagnostiki

Na osnovi raziskav v smeri etiološke terapije, t.j. zdravljenja pravih vzrokov bolezni, so disfunkcije ugotovljene kot vzroki zmanjšanja celičnega odpora, spremembe celične regulacije in končno organske poškodbe.Osnovno idejo o tem, da so celične morfološke spremembe vzrok bolezni (Virhov), so nadgradili s predpostavko, da te spremembe povzroča patološka disfunkcija, ki jo je potrebno iskati precej časa pred začetkom razvoja lokalnega procesa. Skladno z raziskavami H. Pflauma (1979, 1982) bolezni in fizične spremembe organizma običajno sledijo nekajletnim funkcionalnim motnjam v humoralni in živčni regulaciji.

 

Raziskave medicine, ki je usmerjena na diagnostiko bolezenskih stanj v zgodnjih stadijih, so omejene in primerljive samo takrat, kadar se organske spremembe v organizmu prepoznajo v najzgodnejših fazah. Npr. biokemijska analiza krvi, EKG, RTG in druge diagnostične metode, nam ne podajo patogeneze patološkega stanja, funkcionalnih napadov bolezni in nepravilne vegetativne regulacije.

 

Na osnovi razvoja moderne regulativne terapije postaja "žariščna teorija" v današnjih dneh široko razširjena. Ideja o spremenjeni regulaciji izhaja od ugotavljanja žarišč, ki nastajajo v primerih obstoja infekcijskih fokusov v ustni votlini (1910) preko teorije "žariščne toksioze" (1930), "alergijske teorije" (1950-1975), teorije "nevralne patologije", do današnjega razumevanja temeljnega pomena nespecifičnih mezenhimalnih reakcij (Sudakov in drugi).

 

Vzroki za motnje v regulaciji so lahko kronične infekcije, spremembe tkiva, eksogene substance itd., ki delujejo kot žarišča oz. polja motenj na nervno-humuralno ravnotežje in na ta način predstavljajo izvore simptomov.

 

O. Bergsman (1984) je proučeval žarišča in polja sprememb (bakterijska in nebakterijska) v odnosu na bioelektrične impulze, ki stimulirajo regulativne sisteme organizma in rušijo njihovo funkcionalno stanje. Žariščna koncepcija v klasičnem smislu je bila na žalost pozabljena in kot taka do danes ni zaslužila zanimanja. Definicija "regulativna raziskovanja" je primerna, kadar upoštevamo dejstvo, da lahko drugi obstoječi faktorji, ki se nahajajo izven klasičnega "žariščnega učenja" kot so: brazgotine, zdravila, fizični in psihični šoki itd., izzovejo podobne spremembe v nespecifični zaščitni reakciji organizma.

 

Zahvaljujoč uporabi modernih metod regulativne diagnostike (bioelektrična merjenja, termografija itd.) je dosežen znaten doprinos v raziskovanjih etiologije in patogeneze patoloških stanj organizma v smislu povečanja možnosti preventivne medicine pri zgodnjih odkrivanjih in pravočasnih korekcijah takšnih stanj. Osebe s patologijo, kronično resistentne na terapijo, ali osebe, ki imajo bolečine neznanih genez, imajo sedaj možnost, da s pomočjo individualnega programa na osnovi regulativne diagnostike prejmejo objektivno informacijo o funkcionalnem stanju organizma in vseh odklonih od normalnega delovanja notranjih organov.

 

Sistem Amsat je odobren s strani Ministrstva za zdravstvo Ruske Federacije. Sistem se zaradi izredno visoke zanesljivosti (80%) uvršča med izrazito zanesljive aparate, tako kot ultrazvok, EKG aparat ali rentgen.


Medicinske in klinične raziskave

Sistem Amsat je vpisan v Državni register a medicinske proizvode Ruske Federacije in je vsklajen s standardi za medicinske aparate s strani Gosstandarda Ruske Federacije. Sistem Amsat poseduje:

  • Protokol o kliničnih raziskavah

Medicinsko-sanitarnega oddelka Federalne uprave za Medicinsko-biološke izjemno težke probleme pri Ministrstvu za zdravstvo Ruske Federacije

  • Protokol medicinskih raziskav

Znanstveno-raziskovalnega inštituta TML Ministrstva za zdravstvo Ruske Federacije

  • Protokol o medicinskih raziskavah eksperimentalnega vzroka

Državnega znanstveno-raziskovalnega inštituta Ministrstva za obrambo Ruske Federacije (za letalsko in vesoljsko medicino)

 

Naročite se še danes!
Čas je, da preverite vaše zdravstveno stanje.

t: 02/ 228 27 74
m: 041/ 606 077

 

Računalniško diagnosticiranje opravljajo strokovnjaki, ki so posebej izučeni za delo na sistemu Amsat.

Za kakršnekoli dodatne informacije vas vljudno vabimo, da nas pokličete.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih